Search - K2
Zoeken - jDownloads
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Joomla Updates Uitvoeren

https://www.youtube.com/watch?v=wjwUWgiGSa0

 

Joomla updates voor de één een "tik aan de neus" zoals we dat in Drenthe wel zeggen. Dus, het stelt niet zo veel voor, een klik op de knop "update nu" en de Joomla website is weer up to date.

Voor de ander zorgt een nieuwe update van Joomla voor een hoop stress. Er zijn nog genoeg mensen die vervelende ervaringen hebben bij het updaten van hun Joomla website.

Deze mensen hebben dan bijvoorbeeld een situatie gehad waarin na de update de website het niet meer goed deed of het helemaal niet meer deed.

Balen natuurlijk, zeker als je geen (recente) backup hebt, dan heb je echt een probleem.

Joomla updaten zonder stress

Dat is wat ik met deze video en artikel wil bereiken. Jou een meer gerust gevoel geven, wanneer je je Joomla website gaat updaten.

Uiteraard kan ik je geen garanties geven dat er geen problemen zullen ontstaan, maar wanneer je de tips in deze video en dit artikel toepast, zul je toch op een meer ontspannen manier je updates kunnen uitvoeren.

Ik laat je hierboven de video "Joomla Updates Uitvoeren" zien.

Bron artikel: https://netspecialist.nl/joomla/507-joomla-updates-uitvoeren

netspecialist

Afdrukken E-mailadres

Alle rechten voorbehouden door Joomladownloads.nl ©2010-2018. Hosting door Hosted PowerJoomladownloads.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project. Alle vertalingen en logo's op deze website behoren toe aan de rechthebbenden.