Search - K2
Zoeken - jDownloads
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags
zaterdag 24 maart 2018 13:38

Welkom op de nieuwe website

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

nieuws algemeen front

Het is dan eindelijk zover, zelfs eerder dan de planning, je kijkt tegen de (ver)nieuw(d)e website aan. Er is gekozen voor een lichte template en de inhoud is feitelijk ongewijzigd, echter hier en daar zijn wel de nodige verbeteringen doorgevoerd.

Het kan zijn dat er hier en daar nog wat (kleine) foutjes zichtbaar zijn, dat is bijna niet te voorkomen. Het word zeer op prijs gesteld als deze gemeld worden zodat we dit kunnen aanpassen.

Dan de veranderingen op een rijtje:

Omdat de vorige website al een tijdje niet meer is voorzien van een actuele update zijn de volgende zaken uitgevoerd:

  • Alle componenten in de download sectie zijn vervangen door de laatste versies. Dit geldt ook voor de bijbehorende vertalingen.
  • Alle componenten in de download sectie die niet meer worden ondersteund zijn verwijderd.
  • De nieuws artikelen zijn aangevuld met het nieuws van het gehele laatste jaar.
  • Het aantal Joomla video's is uitgebreid en zal nog verder worden uitgebreid.
  • We hebben weer een sponsor die ons de taalbestanden van Joomlart en Rockettheme aanlevert. Het is te verwachten dat beide download secties fors kunnen worden uitgebreid. We moeten eerst natuurlijk nog wel het e.e.a. vertalen voor we dat op de website kunnen aanbieden.
  • Er word onderzocht of we direct vertalingen vanaf Transifex kunnen gaan aanbieden. Dit heeft overigens niet de eerste prioriteit, maar is een wens.
Gelezen: 993 keer Laatst aangepast op zaterdag 24 maart 2018 14:59
Meer in deze categorie: « Het einde van Joomla 2.5 AVG / GDPR »

Alle rechten voorbehouden door Joomladownloads.nl ©2010-2018. Hosting door Hosted PowerJoomladownloads.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project. Alle vertalingen en logo's op deze website behoren toe aan de rechthebbenden.