Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Adverteren op Joomladownloads

Geschreven door JoomlaMaster op .

info adverterenJoomladownloads.nl is een uitgelezen mogelijkheid om uw producten en/of diensten onder een groot en gevarieerd publiek onder de aandacht te kunnen brengen. Wij kunnen u daarvoor vele flexibele mogelijkheden aanbieden waardoor uw producten en/of diensten het maximale rendement kunnen behalen.

Enkele mogelijkheden op een rij:

Banner/link concept 1
Een permante banner of link op de gehele website. Hiervoor koopt u een advertentieplaats op de website die rouleert voor een vantevoren afgesproken periode. De minimale looptijd hiervoor is 3 maanden. Indien u een overeenkomst aangaat voor een langere periode (6 maanden of 1 volledig jaar) zal er een staffelkorting worden toegepast. De standaardafmeting voor deze banners bedraagt 468x60 pixels.

Banner/link concept 2
Een banner of link op de gehele website. Hiervoor koopt u een advertentieplaats op de website die roulerend voor een vantevoren afgesproken aantal vertoningen zal worden getoond. De minimale looptijd hiervoor is 3 maanden. Indien u een overeenkomst aangaat voor een langere periode (6 maanden of 1 volledig jaar) zal er een staffelkorting worden toegepast. De standaardafmeting voor deze banners bedraagt 468x60 pixels.

Maatpakket
In overleg zal een maatwerk campagne worden opgesteld waarbij u kunt aangeven op welke wijze uw producten en/of diensten op de website zullen worden getoond. Er zijn meerdere posities op de website denkbaar voor deze optie. De minimale looptijd hiervoor is 3 maanden. Indien u een overeenkomst aangaat voor een langere periode (1 volledig jaar) zal er een staffelkorting worden toegepast. Hiervoor gelden geen standaardformaten voor getoonde afbeeldingen. Deze zullen in overleg met u worden bepaald.

De prijzen voor alle bovenstaande opties is afhankelijk van het formaat en de looptijd van een advertentie campagne. Deze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen door het Contactformulier in te vullen en aan ons te verzenden.

Wij plaatsen geen advertenties naar prono(grafische) website of websites over gokken!

Afdrukken