jdlogo top

start01 download01 video01 informatie01 inhoud01 sitemap01 contact01

Zoeken - jDownloads
Zoeken - Categorie├źn
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags

Wanneer je een website hebt, of je biedt via je website producten en diensten aan, dan kan het zijn dat mensen je vertellen wat ze ervaren.

Ervaringen van andere mensen over jou, je website of over je producten of diensten kunnen heel waardevol zijn. Wanneer mensen zo'n ervaring openbaar maken, noem je dat een testimonial.

Met een testimonial vertellen mensen dus hoe blij ze zijn met jou of met wat je aanbiedt, hoe het hun probleem heeft opgelost etc.

Meer vertrouwen

De testimonials die je ontvangt, wil je natuurlijk graag op je website zetten. Ze zorgen namelijk voor een stuk extra vertrouwen.

Wanneer mensen twijfelen je product of dienst af te nemen, en ze zien vervolgens de mooie testimonials van anderen, dan kan dit net de laatste twijfel wegnemen.

Zo zou je dus extra resultaat kunnen halen via deze testimonials.

TLP Testimonial

Met deze extensie kun je heel eenvoudig en op een mooie manier testimonials op je Joomla website tonen.

Je kunt mensen vragen hun testimonial per mail maar je te versturen, en dan kun je zelf deze testimonials op je website plaatsen. Uiteraard biedt de extensie ook de mogelijkheid om mensen via de voorkant van je website zelf hun eigen testimonial te laten plaatsen.

De extensie bestaat uit een component en een module. Met de module kun je heel mooi een carousel tonen, waarin alle testimonials de revue passeren. Je zou deze module ook kunnen gebruiken voor andere zaken, bijvoorbeeld voor het laten roteren van mooie quotes.

Hoe het allemaal werkt, ontdek je in bovenstaande video.

De TLP Testimonial extensie download je hier.

netspecialist