jdlogo top

start01 download01 video01 informatie01 inhoud01 sitemap01 contact01

Zoeken - jDownloads
Zoeken - Categorie├źn
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags

In Joomla 3 zit het tags systeem ingebouwd. Je kunt dus tags aan je Joomla artikelen toevoegen. Tags zijn een soort labels.

Informatie aan elkaar relateren

Met tags kun je leuke dingen doen, je kunt namelijk artikelen aan elkaar relateren. Stel je hebt twee artikelen, en die artikelen gaan over twee aspecten van hetzelfde onderwerp. Je hebt bijvoorbeeld een artikel over het beveiligen van je Joomla website en een artikel over rechten op bestanden en mappen van je website.

Beide artikelen hebben dus te maken met het beveiligen van je website. Je zou ze dus beide de tag "website beveiliging" kunnen geven. Omdat deze twee artikelen dezelfde tag hebben, zijn ze aan elkaar gerelateerd

Snel relevante informatie klaarzetten voor je bezoeker

Met behulp van de tags in Joomla 3, kun je snel nuttige en relevante informatie aan je bezoekers presenteren. Er is namelijk een mogelijkheid om bij een bepaald artikel meteen relevante andere artikelen te tonen.

Deze relevantie wordt dan bepaald op basis van gemeenschappelijke tags

Een video over het gebruik van tags in Joomla 3

Uiteraard heb ik een video gemaakt over het gebruik van tags en het tonen van relevante artikelen op basis van tags.

Om één en ander nog wat mooier te presenteren aan de bezoeker van je website, gebruik ik in de video de extensie: "Similar Tags with Introtext and Images" .

netspecialist